Mogelijkheden voor Grupetto leden bij Fitland Meppel

  • Leden van Grupetto hebben een mooi winterprogramma aangeboden gekregen vanuit Fitland Meppel (voorheen Achmea health Centers)
  • Leden van Grupetto kunnen onbeperkt gebruik maken van de aanbod en faciliteiten bij Fitland, 7 dagen per week gedurende de openingstijden.
  • Tijdens deze periode kun je aan alle RPM lessen deelnemen maar ook aan alle andere lessen en activiteiten die aangeboden worden.
  • Er kan een persoonlijk schema gemaakt worden waarin specifieke wensen en behoeftes kunnen worden opgenomen,
  • Hoe je het beste je training in kunt delen en daarbij een optimale voorbereiding kunt hebben naar het voorjaar.

Bikers circuit

Er wordt vanaf 1 oktober een bikers circuit aangeboden waarin we in periodes gaan werken welke specifiek is afgestemd op de wielersporters. In 6 maanden wordt er in 3 periodes gewerkt om in de eerste periode de maximale kracht te vergroten, in de 2e periode de kracht uithouding en de 3e periode de kracht explosiviteit vergroot kan worden. ideaal om in het voorjaar meer snelheid te kunnen ontwikkelen.

Crossbox trainingen

Deelname aan de crossbox trainingen. Crossbox is een nieuwe trainingsvariant bij Fitland en daar gaat een basiscursus aan vooraf. In 3 trainingen maak je kennis met techniek en de manier van trainen. Een training waarin je supersnel superfit kunt worden.

Funxion

Funxtion wordt de komende periode nog toegevoegd aan het aanbod en daarbij kun je op een leuke manier in circuitvorm de verschillende spiergroepen prikkelen.

Heel veel mogelijkheden welke afgestemd kunnen worden naar ieders behoefte.

Meld je vóór 1 oktober 2014 aan bij Fitland in Meppel en dan kun je nog profiteren van een leuk voordeel. Wil je weten wat je gaat betalen?  Bel voor meer info 0522-244039