MTB’en buiten het raceseizoen

Onze vereniging heeft ook leden die na het raceseizoen op de zondagmorgen naar het bos gaan voor een rondje op de MTB.  Het vertrek is elke zondagmorgen om 10:00 uur vanaf onze startlocatie Civitas in Meppel. De groep wordt verdeeld in beginnende- en ervaren fietsers, afhankelijk van het aantal deelnemers. Ook overleggen we hoe ver er gefietst wordt.

Samenwerking met MTB Havelte

CHV_6639Met onze buurvereniging MTB Havelte zijn we een samenwerking gestart. Deze samenwerking houdt in dat leden van MTB Havelte bij onze trainingen kunnen aansluiten in clubkleding van MTB Havelte. Andersom kunnen wij op de dinsdagavond bij de MTB trainingen van MTB Havelte aansluiten. Ook hiervoor geldt dat je kunt aansluiten in clubkleding. Dan is dat voor iedereen duidelijk. De trainingen in Havelte starten om 19.00 uur. Verzamelen bij toegangspoort Holtingerveld (De Vlindertuin). Kijk voor meer informatie op mtbhavelte.nl

Wil je meer weten of? Stuur dan een email naar info@grupettomeppel.nl.

Tip: Er zijn veel leden die in de winter mee doen aan diverse tochten in de regio. Kijk op www.ntfu.nl voor de agenda van de MTB tochten. (Controleer voor aanvang van de tocht altijd of deze wel doorgaat. Dit kan bijvoorbeeld via de site van de NTFU of via de organiserende vereniging).