Bestelprocedure Grupetto clubkleding

Via de nieuwsbrief en sociale media kondigen we aan wanneer er weer kleding besteld kan worden. Er kan dan gedurende een periode (meestal ongeveer twee weken) nieuwe kleding besteld worden! De levering van de kleding zal rond de 6 a 7 na het einde van de bestelperiode zijn. Er wordt ook aangekondigd wanneer en waar de kleding opgehaald kan worden. De kleding kan besteld worden in de Grupetto webshop.

Elke bestelling wordt gecontroleerd of deze is gedaan door een lid van Grupetto.

De procedure voor het bestellen is als volgt:

  • Je plaatst de bestelling in de webshop.
  • Er een maattabel beschikbaar op de website! Daarnaast wordt tijdens minimaal één bestelronde per jaar een pasavond georganiseerd.
  • Je doet de betaling in de webshop (bijvoorbeeld via IDEAL)
  • Als de kleding binnen is ontvang je van de kledingcommissie een mail met informatie waar en wanneer je de kleding af kunt halen

Nieuwe leden kunnen in de webshop van Grupetto kleding bestellen voor de daar genoemde prijzen. Iedereen die met ingang van ons jubileumjaar 2021 lid is geworden kan een shirt met korte of lange mouw of een snelpak bestellen waarop wij eenmalig een jubileumkorting van € 20,- geven. Deze korting betalen wij je achteraf terug. Stuur daarvoor de mail met je bestellingsbevestiging door naar penningmeester@grupettomeppel.nl en vermeld je bankrekeningnummer.

De bestelperiode en het levermoment liggen vast.

We hebben gekozen voor minimaal 2 vast levermomenten per jaar om zo de kosten lager te houden. Zouden we niet voor levermomenten kiezen, maar voor het bestellen van losse artikelen, dan gaat de prijs per artikel omhoog en worden er verzendkosten per bestelling berekend.

Voor vragen en opmerkingen kun je een email sturen naar: kledingcommissie@grupettomeppel.nl

Veel plezier!

De kledingcommissie