Realisatie door:

Column van de voorzitter

/Column van de voorzitter
Column van de voorzitter2018-11-27T14:27:57+00:00

Meppel, november 2018

Ciao Grupetti,

Het is alweer even geleden dat ik van mij heb laten horen. Zo gaat dat als de lange zonnige dagen zich aaneenrijgen, die talloze mogelijkheden bieden om zomerse buitenactiviteiten te ontplooien of loom te ontspannen in de achtertuinen. Niets geen lange sombere periode waarin het eigenlijk geen weer is om naar buiten te gaan, laat staan om te gaan fietsen. Ik denk dat we een half jaar zomer hebben gehad. Daarnaast gaat het werk natuurlijk ook gewoon door. Er is veel gefietst, ook in de groepen. En er is met veel plezier gefietst. We kijken vanuit het bestuur terug op een mooi fietsseizoen, waarin we veel leden hebben mogen begroeten op diverse tochten en natuurlijk bij de trainingsmomenten. Dit jaar hebben we voor het eerst voor onze vrijwilligers en kledingsponsors een BBQ georganiseerd. Ook die avond was prachtig zomers en wat was het leuk dat veel van deze vrijwilligers en sponsors konden komen. Daar was het tenslotte voor bedoeld. Ondanks de zon is het nu weer koud en er komt nog meer kou aan.

Plannen 2019

De winter is een drukke periode voor ons omdat daarin de ALV moet worden voorbereid en uiteraard de fietsplannen voor het komende seizoen met een programma met daarin voor elk wat wils. Zoals het nu lijkt wordt het weer een afwisselend seizoen met een programma met daarin voor elk wat wils. Hou de nieuwsbrief en de website in de gaten! Overigens, hebben jullie de nieuwe website al gezien? Wij zijn er zelf van onder de indruk. Mooi gemaakt weer door Interwijs i.s.m. onze commissie communicatie. De data voor de nieuwjaarsreceptie en de ALV liggen ook al vast. Vervolgens gaan we het natuurlijk allemaal regelen. Gelukkig maken vele handen licht werk. Daar hebben we vorig jaar meer op ingezet en zijn er steeds meer leden die we kunnen vragen om een kleiner dan wel groter steentje bij te dragen. Daar zijn we erg blij mee! Dat niet wil zeggen dat we niet nog extra handjes kunnen gebruiken. Het zou leuk zijn als we volgend jaar voor de vrijwilligersbbq nog meer leden kunnen uitnodigen en we uit moeten wijken naar een grotere locatie dan de achtertuin. 

Wij wensen jullie een gezellige decembermaand en we zien jullie graag op de Nieuwjaarsreceptie op 10 januari 2019 in het clubhuis!

Berit.