Meppel, maart 2023

Beste leden,

Afgelopen vrijdag 10 maart hebben wij onze algemene ledenvergadering gehouden bij Tivoli in Meppel. Ondanks de winterse omstandigheden was de opkomst uitstekend te noemen.

Het jaar 2022 met als hoogtepunt het uitgestelde lustrumfeest, hebben we uitvoerig besproken. Nu richten we onze blikken op het nieuwe fietsseizoen 2023.

Wij hebben voor jullie weer de nodige leuke activiteiten georganiseerd. Naast de vaste trainingsdagen zijn er ook een aantal tochten gepland buiten onze mooie provincie Drenthe. Een goede gelegenheid om ook eens in een andere omgeving te fietsen.

De dag van onze traditionele openingsrit, 26 maart, nadert met rasse schreden. Laten we daar een spetterende opening van maken en geef je hiervoor tijdig op.

Zaterdag 23 september is Meppel de startplaats voor het EK-wielrennen voor de vrouwen. Wij zijn met de organisatie in gesprek om deze dag een activiteit te organiseren. Heb je hiervoor ideeën? Dan horen we dat graag van je!

Laten we het verenigingsgevoel samen verder vergroten door meer met elkaar te fietsen. Dat is de uitdaging voor dit jaar en dat kunnen we niet zonder jullie, onze leden.

Wij rekenen op jullie!

Forza Grupetto!

Namens het bestuur

Paul Jacobs, voorzitter