De sponsors van FTC Grupetto

Dankzij onze sponsoren kunnen wij veel fietsactiviteiten organiseren voor al onze leden. Daarom stellen we onze shirtsponsors graag aan jullie voor.

We zijn super trots dat wij van CivitaS de nieuwe hoofdsponsor van Grupetto mogen zijn! CivitaS is Latijn voor ‘community’. Civitas wil meer zijn dan alleen een sportcentrum. CivitaS wil een plek zijn (aan de zomerdijk) waar je graag komt, waar je mensen ontmoet en met elkaar werkt aan een betere kwaliteit van leven.

Civitas

Toen CivitaS de mogelijkheid kreeg om hoofdsponsor te worden van Grupetto hoefde zij daar geen moment over na te denken. De eigenaren Corina van Os en Simon Apperloo zijn door en door sportief en hebben allebei extra affiniteit met de wielersport. Ruim 25 jaar is Simon in de wielersport actief geweest en heeft daarin prachtige momenten mee gemaakt. Vele jaren internationaal actief met als mooiste resultaat in Australië de Crocodile trophy op zijn naam te zetten. De laatste jaren is Simon vooral in Nederland nog actief geweest waarin Corina er structureel bij was als ondersteuning voor, tijdens en na de wedstrijden. Mede hierdoor weten ze allebei hoe belangrijk het is om naast je trainingen op de racefiets of mountainbike ook actief te zijn met kracht en core training.

CivitaS wil haar naam en visie graag met Grupetto delen en ziet zich daarom als de perfecte aanvulling voor jullie, de leden van Grupetto. Het sportcentrum aan de Zomerdijk in Meppel  is een prachtige locatie waar sport en plezier samen komen. Inspanning en ontspanning. Inspanning door ontspanning. De professionele collega’s  vormen een team van verschillende disciplines. Fitness, groepsfitness, personal training en een warm welkom. Met elkaar word er gekeken wat je wensen zijn en hoe het team iedere individu kan helpen met zijn persoonlijke doelen. Wat past bij ieder persoon en hoe haalt ieder het beste uit zichzelf.

Corina en Simon hebben gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring binnen de fitnessbranche. Deze ruime ervaring brengt met zich mee dat ze gezien hebben hoe belangrijk het is om klanten meer te bieden dan alleen maar sportfaciliteiten. ‘We hebben ervaren dat een warm welkom en persoonlijke aandacht belangrijke aspecten zijn. Dit was dan ook de drijfveer voor het opstarten van CivitaS’.

‘Wij zijn een sportcentrum waarin persoonlijke aandacht centraal staat en waarbij mensen ondersteund worden. Niet alleen om hun training op te bouwen, maar ook om gemotiveerd te blijven en te doen wat goed is voor lichaam en geest. Dit doen wij met passie en vol overgave. Deze passie voor bewegen willen we graag delen met zoveel mogelijk mensen; jong en oud, met verschillende doelen en achtergronden. CivitaS biedt een vertrouwde omgeving waarin men erkend, herkend en gezien wordt en waar we samen met jou werken aan jouw gezondheid!’

Wij van CivitaS hopen alle leden van Grupetto snel te ontmoeten en wensen ze onwijs veel veilige kilometers toe in de geweldig mooie nieuwe kleding. Kleding waar wij als hoofdsponsor ook enorm trots op zijn om te zien.

www.sport-engezondheidscentrumcivitas.nl

Interwijs sponsorInterwijs is een full service internetbureau en is gespecialiseerd in webshops, websites en online marketing. Wij zijn al meer dan 13 jaar succesvol in de internetbranche. Onze organisatie is een team van 6 enthousiaste mensen. We zoeken altijd naar de juiste combinatie van marketing, creativiteit en technische kennis. Door in teamverband te werken komen we tot een succesvol eindresultaat. Wij proberen daarnaast onze klanten altijd te inspireren met oplossingen die werk uit handen nemen en processen vereenvoudigen. Hierdoor hoeft u minder tijd, inspanning en geld te investeren om uw doelstellingen te behalen.

www.interwijs.nl

HIAB verbetert de efficiency van vrachtstromen door het aanbieden van laad- en lossystemen en gerelateerde services binnen dit werkgebied. Het merk HIAB is wereldmarktleider in oplossingen en services voor het laden en lossen van vracht. HIAB klantgerichte vracht laad- en lossystemen worden onder meer toegepast binnen de woningbouw, bosbouw, industrie, afvalverwerking, recycling en bij defensie

HIAB productreeks omvat:

  • HIAB autolaadkranen
  • MULTILIFT containersystemen
  • MOFFETT meeneemheftrucks
  • ZEPRO, AMA laadkleppen
  • LOGLIFT en JONSERED hout- en recyclingkranen

www.hiab.nl

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 20 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.
Ons doel: meerwaarde creëren door te confronteren.Trainen bij Kenneth Smit Training vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers. managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf. Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!

www.kennethsmit.com

Warx vindt het belangrijk om de juiste match te maken. Betrokkenheid en persoonlijk contact met zowel opdrachtgever als kandidaten zijn hierin voor ons essentieel. Samen met de werkgever stellen we vast over welke kwaliteiten en eigenschappen een geschikte kandidaat moet beschikken. Samen met de werknemer brengen we in beeld waar zijn competenties en ambities liggen. Na plaatsing blijven wij vanzelfsprekend betrokken bij beide partijen. Door goede begeleiders te koppelen aan werknemers hebben zij iemand waar ze met hun vragen terecht kunnen en heeft het bedrijf een vast contactpersoon met wie zaken afgestemd kunnen worden. Zo houden we de lijnen lekker kort en voorkomen we onduidelijkheden.

www.warx.nl