Realisatie door:

//Commissies
Commissies2018-09-18T19:44:08+02:00

Toercommissie

De toercommissie van FTC Grupetto bestaat op dit moment uit Joost Sterenborg, Johan Hertong, Arjan Soer, Cees van der Haven en Nicole Bredewold.

De commissie heeft als taak het organiseren van de wekelijkse trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en de zondagmorgen. Hiervoor regelt ze ook de wegkapiteins voor de begeleiding van de groepen.

Verder organiseert de toercommissie, samen met de activiteitencommissie, de openings- en de sluitingsrit, georganiseerde toertochten in de omgeving en meerdaagse tochten zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Grupetto weekend. In het winterseizoen wordt er op de ATB gefietst, veelal in de omgeving van Havelte. De ATB trainingen zijn op zondagmorgen. In zowel het “raceseizoen” als “ATB seizoen” wordt er verzameld bij ons “thuishonk” Korfbalvereniging Meko ‘74, Sportpark Koedijkslanden 14.

Voor meer informatie kun je altijd een mail sturen naar: toercommissie@grupettomeppel.nl

Classico Grupetto commissie

Het organisatiecomité van de Classico Grupetto bestaat uit Heine Brons, Ferdi Dijk, Arne Veerman, Arjan Soer en Jan Soer.

Voor meer info over de Classico Grupetto: classico@grupettomeppel.nl

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie bestaat op dit moment uit Albert Pais, Nicole Bredewold, Berit Mulder en Saskia de Jonge. De commissie is verantwoordelijk voor de communicatie via alle kanalen die de club ter beschikking heeft: de website, de nieuwsbrief, Facebook en Twitter. Heb je vragen, ideeën, opmerkingen of suggesties? Mail naar info@grupettomeppel.nl.

Sponsorcommissie

Op dit moment zoeken we mensen voor de sponsorcommissie. Heb je interesse? Mail naar info@grupettomeppel.nl.

Kledingcommissie

De Kledingcommissie bestaat uit één persoon, Ferdi Dijk. Klik hier voor meer info over het bestellen van kleding.

Commissie Lief en Leed

De commissie Lief en Leed bestaat uit één persoon, Hankie Huisman.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie heeft als taak het organiseren van leuke activiteiten. Je kunt hierbij denken aan de Openings- en Afsluitingsrit, een bezoek aan Bikemotion, de Nieuwjaarsborrel en de jaarlijkse feestavond, maar ook bijvoorbeeld een workshop voor het onderhoud van je fiets en het verwisselen van je banden. De activiteiten worden steeds tijdig aangekondigd via de actviteitenkalenderFacebook, Twitter en per nieuwsbrief. Uiteraard kijken we ook altijd naar nieuwe ideeën. Heb je een idee of een tip voor een activiteit dan is dat natuurlijk zeer welkom!

Voor meer informatie kun je altijd een mail sturen naar: activiteitencommissie@grupettomeppel.nl