Toercommissie

De toercommissie van FTC Grupetto bestaat op dit moment uit Arne Veerman, Eric de Rijber en Henk Smit.

De commissie heeft als taak het organiseren van de wekelijkse trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en de zondagmorgen. Hiervoor regelt ze ook de wegkapiteins voor de begeleiding van de groepen.

Verder organiseert de toercommissie, samen met de activiteitencommissie, de openings- en de sluitingsrit, georganiseerde toertochten in de omgeving en eventueel meerdaagse tochten. In het winterseizoen wordt er ook op de ATB gefietst, veelal in de omgeving van Havelte. Het vertrekpunt voor onze activiteiten is bij CivitaS, Zomerdijk 5C in Meppel.

Voor meer informatie kun je altijd een mail sturen naar: toercommissie@grupettomeppel.nl

Classico Grupetto commissie

Het organisatiecomité van de Classico Grupetto bestaat uit Heine Brons, Ferdi Dijk, Arne Veerman, Arjan Soer, Jurrien Kluiter, Harm de Jong en Chong-Woo Chiang.

Voor meer info over de Classico Grupetto: classico@grupettomeppel.nl

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie bestaat op dit moment uit Monique Visscher, Jessica Bosker en Henk Smit. De commissie is verantwoordelijk voor de communicatie via alle kanalen die de club ter beschikking heeft: de website, de nieuwsbrief, Instagram en Twitter. Heb je vragen, ideeën, opmerkingen of suggesties? Mail naar communicatie@grupettomeppel.nl.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie bestaat op dit moment uit Paul Jacobs, Gert van Unen, Wouter Groenhof, Henk Roze en Arne Veerman

Kledingcommissie

De Kledingcommissie bestaat uit Joost Sterenborg en Johan Hertong. Klik hier voor meer info over het bestellen van kleding.

Heb je vragen over kleding? Mail naar kledingcommissie@grupettomeppel.nl

Commissie Lief en Leed

De commissie Lief en Leed bestaat uit Paul Jacobs en Henk Roze.

Wil je ons informeren over lief of leed? Mail naar info@grupettomeppel.nl.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit 2 personen, Lilian Steendam en Meggy Soer en heeft als taak het organiseren van leuke activiteiten. Je kunt hierbij denken aan de Openings- en Afsluitingsrit, een bezoek aan Bikemotion, de Nieuwjaarsborrel en de jaarlijkse feestavond, maar ook bijvoorbeeld een workshop voor het onderhoud van je fiets en het verwisselen van je banden. De activiteiten worden steeds tijdig aangekondigd via de actviteitenkalender, Instagram en per nieuwsbrief. Uiteraard kijken we ook altijd naar nieuwe ideeën. Heb je een idee of een tip voor een activiteit dan is dat natuurlijk zeer welkom!

Voor meer informatie kun je altijd een mail sturen naar: activiteitencommissie@grupettomeppel.nl