Realisatie door:

//Lid worden
Lid worden2019-01-08T20:57:12+02:00

Word lid van FTC Grupetto

Of je nu een recreatieve of prestatiegerichte toerfietser bent, beginnend of ervaren, als lid van FTC Grupetto vind je altijd gelijkgestemden waarmee je op vaste tijden je kilometers kunt maken. De georganiseerde trainingen op de racefiets (maart t/m september) vinden plaats op zondagochtend en dinsdag- en donderdagavond en er wordt gereden in groepen op 5 verschillende niveaus. Voor de liefhebbers zijn er in het winterseizoen bovendien mountainbike trainingen op de zondagochtenden.

Naast het beoefenen van de wielersport in groepsverband profiteer je met het lidmaatschap van FTC Grupetto van een aantal voordelen:

• Jaarlijks speciaal voor FTC Grupetto georganiseerde trainingen en workshops

• Fietsschade verzekering: je materiaal is tijdens fietstochten automatisch verzekerd tegen schade tot maximaal € 1.000,-. Klik hier wanneer je een hogere dekking voor je fietsschade verzekering wilt.

• De NTFU Toerfietskaart (TFK) waarmee je korting krijgt op het inschrijfgeld van toertochten en trainingen/clinics bij de NTFU aangesloten verenigingen

• Zes keer per jaar gratis het informatieve FietsSport magazine (ter waarde van €15,95)

• Bekijk nog veel meer voordelen van het lidmaatschap op ntfu.nl

Bekijk de lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Standaard lidmaatschap

50,-per jaar

XL Lidmaatschap **

73,-per jaar

Gezins lidmaatschap *

45,-per jaar

XL Gezinslidmaatschap **

67,50per jaar

M Lidmaatschap ***

15,-per jaar
Inschrijven

* Een gezinslid betaalt minder omdat er al een afdracht naar de NTFU is gedaan door het hoofdlid. Je bent wel gewoon verzekerd.
** Het XL Lidmaatschap loopt van 1-9-2019 tot 1-1-2021
*** Het M Lidmaatschap geldt bij lidmaatschap van NTFU bij een andere vereniging

De jaarlijkse contributie wordt op de ledenvergadering vastgesteld.

Clubkleding bestellen?

Kleding bestellen

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Dhr.Mevr.
Kosten voor een lidmaatschap in 2019 afhankelijk van eventuele prijswijzigingen door de NTFU

Contributie

Bij aanmeldingen na 1 april van een lopend contributiejaar gaarne zelf het contributiebedrag over maken op bankrekening: NL32Rabo0129789941 tnv. FTC Grupetto.

Op onze website gebruiken wij een inschrijfformulier en hierin worden uw gegevens over de server naar ons e-mailadres verzonden. De gegevens gebruiken wij alleen om uw lidmaatschap te verwerken. Gegevens worden enkel opgeslagen op het moment dat u zich bij ons aanmeldt als lid. Hierop is onze privacy verklaring van toepassing.