12 juni 2022:  WARX Classico Grupetto

Op zondag 12 juni 2022 staat de negende editie van de WARX Classico Grupetto op de kalender.

De start- en finishlocatie is bij onze hoofdsponsor sport- en gezondheidscentrum CivitaS aan de Zomerdijk 5c in Meppel.

Routes
Dit jaar is er keuze uit 3 verschillende, gepijlde, routes met afstanden van 70, 105 en 140 kilometer rondom Meppel.

Voorinschrijving
Om deel te nemen aan een van de tochten, kun je je vanaf 1 mei 2022 tot 12 juni ’s morgens inschrijven via de website van de NTFU.

De inschrijfkosten bedragen € 5.-. NTFU-leden betalen op vertoon van hun geldige lidmaatschapspas € 4,-. Inschrijving bij de start is ook mogelijk (scan & go en PIN apparatuur is aanwezig). Om een snelle doorstroming bij de start te bevorderen geniet voorinschrijving de voorkeur.

Starttijden
Er kan ’s morgens worden gestart van 8.30 tot 10.00 uur voor de route van 70 km en van 8.30 tot 9.30 uur voor de routes van 105 en 140 km.

Bij de start-/finishlocatie is douchegelegenheid aanwezig.

Vanzelfsprekend is het dragen van een helm verplicht.

UPDATE 10-6-2022: Afgelasting Gravelride
Helaas hebben wij op het laatste moment geen toestemming gekregen voor het gebruik van bepaalde routedelen. Daarom hebben we moeten besluiten de tocht voor de gravelbike te annuleren. Op deze korte termijn lukt het ons niet meer tijdig toestemming te krijgen voor een alternatieve route. In plaats van de graveltocht kun je natuurlijk wel deelnemen aan een van de reguliere routes/afstanden.

Vrijwilligers gezocht

Wil je als lid van Grupetto een steentje bijdragen aan de Classico, meld je dan aan als vrijwilliger via: classico@grupettomeppel.nl