WARX CLASSICO Grupetto 

Binnen de huidige maatregelen een “normale” Classico Grupetto organiseren zit er dit jaar helaas niet in. Maar toch we organiseren graag iets voor onze leden. 

Daarom heeft de Classico Grupetto commissie een alternatieve “Ride-in-a-box” uitvoering bedacht. Je krijgt een volle box met een lekkere en nuttige inhoud. Tijdens de tocht heb je er plezier van maar ook daarna. 

Tijdens de tocht heb je er plezier van maar ook daarna. De box kun je zaterdagochtend 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur via een Drive-Thru ophalen bij onze nieuwe startlocatie Civitas, Zomerdijk 5c Meppel. 

Drie routes

Er zijn 3 GPX-routes gemaakt. Twee routes met een lengte van ca. 60 en 100 km zijn geschikt om te rijden met de racefiets. Ook is er een route van ca. 90 km die geschikt is voor de gravelbike of mountainbike (het is overigens niet verplicht om je exact aan de routes te houden).

Fotowedstrijd

Langs de routes staan verschillende ‘oriëntatiepunten’ waaraan een wedstrijd(je) is verbonden. De meesten in de vorm van kerktorens. Maak een selfie (natuurlijk in Grupetto wielerkleding) met de oriëntatiepunten op de achtergrond. De 3 meest originele foto’s worden door een ‘deskundige’  jury beloond met een prijs. Mail je foto naar classico@grupettomeppel.nl.

Alternatieve Classico