Om het fietsen voor een nog grotere groep leden (met name onze nieuwe leden) toegankelijk te maken starten wij op aanstaande donderdag 6 april met de instapgroep. Onder begeleiding van eigen trainers zorgen wij voor een prettige sfeer en houden wij met iedereen rekening. Deze groep wordt opgestart om daarmee de volgende drie doelen te bereiken:

  1. Plezier van het fietsen in een groep ontdekken
  2. Veilig samen (leren) wielrennen
  3. Basistechnieken van het fietsen onder de knie krijgen

Voor wie?

De instapgroep staat uiteraard open voor iedereen maar is vooral bedoeld voor de beginnende fietser en die fietsers die in een ongedwongen sfeer samen willen (leren) fietsen. Veiligheid staat hoog op de agenda van FTC Grupetto Meppel en deze krijgt binnen deze groep dan ook nog meer aandacht.

Wanneer zijn deze trainingen?

De trainingen zijn op onderstaande dinsdag- en donderdag avonden, aanvang 18:30 uur en we verzamelen bij ons nieuwe vertrekpunt MEKO ’74, Sportpark Koedijkslanden 14 in Meppel:

  • Donderdag 6 april
  • Dinsdag 11 april
  • Donderdag 20 april
  • Dinsdag 25 april

Sluit daarom vanaf 6 april aan zodat de groep samen vertrouwen kan opbouwen.

En dan?

Na deze 4 trainingen kan iedereen doorstromen naar één van de andere groepen. Dat kun je met een van de trainers en / of wegkapiteins bespreken. Samen met hen kan dan gekeken worden in welke groep jij het beste past zodat het plezier in het samen fietsen gewaarborgd blijft. Jij zorgt mede voor je eigen plezier en daar helpen we je graag bij!

Meer informatie?

Stuur een mail aan info@grupettomeppel.nl