Clubkleding bestellen van 16 februari t/m 26 februari

Eerste kledingronde 2023

Het lijkt nog ver weg, maar het wielerseizoen 2023 komt alweer snel dichterbij. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan het begin van het seizoen in nieuwe kleding kan fietsen organiseren wij een kledingronde.

De webshop gaat op 16 februari open! Bestellen is mogelijk tot en met 26 februari. De kleding zal dan naar verwachting in de 2e helft van april worden geleverd.

Wij organiseren daarom een pas-avond op donderdag 16 februari, vanaf 19:30 bij onze hoofdsponsor Civitas (Zomerdijk 5c, Meppel). Als je voor het eerst kleding besteld, raden wij sowieso aan om de kleding voor het bestellen te passen. Wegens de beperkte beschikbaarheid van paskleding en om wachttijden te voorkomen blijven wij werken met aanmeldingen. Iedereen krijgt dan ook de gelegenheid om rustig te passen en vragen te stellen. Kortom:

Klik hier om onze webshop te bezoeken voor meer informatie en het bestellen van de kleding.

KledingcollectieWij hebben twee kwaliteits- en prijslijnen beschikbaar. In de webshop is onze basiskleding lijn de ‘Prof-lijn’. De luxe kledinglijn is de ‘EPIC-lijn’. Beide kledinglijnen kunnen we tegen een scherpe prijs aanbieden. Zie de website van Bioracer voor meer informatie over beide kledinglijnen.

Klik hier om onze webshop te bezoeken voor meer informatie en het bestellen van de kleding.

Handleiding
Ben je nog niet bekend met het bestellen via de webshop van Bioracer, lees dan de handleiding.