Ook dit winterseizoen gaan we de samenwerking aan met Fitland Meppel (dit is de nieuwe naam van Achmea Health Center Meppel). We hebben een prachtig pakket samengesteld waarin alle elementen zitten die een goede sportieve winter voor je mogelijk maken.

Ook voor degenen die buiten blijven fietsen (bijvoorbeeld de mountainbikers) hebben we een aantrekkelijk pakket samengesteld waarbij je een goede aanvulling op je sportieve buitenactiviteiten hebt. Uiteraard hebben we voor jou als lid van Grupetto ook weer een speciale aanbieding. Net als vorig jaar wordt dat voordeel nog groter als je je voor 1 oktober aanmeldt.

Om je te informeren over de mogelijkheden van komend winterseizoen hebben we voor alle leden een informatieavond georganiseerd op donderdag 18 september aanstaande. We vertrekken op deze trainingsavond vanaf Fitland voor de reguliere fietstraining. Je krijgt de gelegenheid om warme kleren voor na de training in het fitnesscentrum achter te laten en na de training te douchen. Uiteraard kan je ook om 20.30 uur komen voor alleen de informatieavond. Mocht je tijdens de avond net zo enthousiast worden over het winterprogramma als wij, dan kun je je meteen aanmelden hiervoor.

Het programma voor donderdag de 18e september:

18.30 uur Verzamelen bij Fitland voor de reguliere Grupetto training (optioneel)

20.