Ook dit jaar kunnen leden van FTC Grupetto sporten met korting in de sportschool. Zoals jullie weten is Fitland overgenomen door Basicfit. Wij hebben nu afspraken gemaakt met de nieuwe sportschool van Corina van Os, waar ook Simon Apperloo aan verbonden is. De sportschool heet CivitaS en is gevestigd aan de Zomerdijk 5c in Meppel. Zij bieden ons een fijne korting aan, waardoor leden van november 2019 tot en met maart 2020 gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de sportschool voor €35,00 per maand. Het abonnement is daarna opzegbaar. De eenmalige kosten zijn €10,00 voor een smart key. Ze bieden uiteraard ook RPM aan en de fietsen zijn helemaal van deze tijd. Het gaat om de bodybike Smart plus ocean ix. Deze fiets is gemaakt van visnetten die zijn opgevist vanuit de oceaan en werkt samen met je smartphone (deze fiets heeft meer mogelijkheden dan een reguliere RPM-fiets). Vanuit Grupetto ondersteunen wij het aanbod van CivitaS, door een extra korting vanuit de clubkas te betalen van €2,00 per lid per maand. Hierdoor bedragen de maandelijkse kosten €33,00 p.p. 
 
Hoe werkt het:
Begin november kun je je aanmelden bij CivitaS. Neem je NTFU pas mee, zodat je aan kunt tonen dat je lid bent van Grupetto.
Wil je de extra korting van € 2,00 ontvangen:
1. geef aan bij CivitaS dat je extra korting wilt én,
2. stuur een e-mail bericht naar info@grupettomeppel.nl.
Let op: je geeft dan meteen toestemming aan CivitaS om aan ons door te geven dat je een abonnement bij hen hebt afgesloten.