Vitters Shipyard uit Zwartsluis is de komende drie jaar de hoofdsponsor voor Fiets en Tour Club Grupetto in Meppel.

Vitters zal prominent op het nieuwe shirt gaan prijken van zo’n 350 Meppeler toerfietsers die wekelijks door de regio kruisen. Momenteel staat Vitters landelijk al prominent in het nieuws door haar grote betrokkenheid bij de Volvo Ocean race. Door het sponsoren van Grupetto zal voor Vitters de exposure in deze regio de komende jaren een boost krijgen.

“We zijn een belangrijke werkgever voor de regio en hebben een goed gevulde orderportefeuille voor de komende jaren. We maken veel gebruik van gespecialiseerde technische medewerkers waarbij in reguliere tijden, maar vooral ook in piekperiodes het vinden van goed personeel altijd een uitdaging is. De keus voor Grupetto is dan ook een bewuste, de sterk groeiende vereniging zet onze naam stevig neer en ondersteunt ons in de zoektocht naar goed technisch personeel uit de regio” geeft Louis Hamming, directeur van Vitters aan.

Ook voorzitter Gertjan Holterman van Grupetto is blij en trots met de kersverse verbintenis: “Onze vereniging is in korte tijd één van de grotere fietsverenigingen van Nederland geworden. We worden regelmatig door de NTFU (Nederlandse ToerFietsUnie) als voorbeeld genoemd naar andere verenigingen, met name op gebied van organisatie van vrijwilligers en veiligheid. Een mooie sponsor als Vitters geeft onze jonge club een volwassen uitstraling.”

Het contract werd door beide mannen getekend bij Renell Bikes, vanaf het eerste uur sterk betrokken bij Grupetto als sponsor en startpunt voor alle fietsactiviteiten. Momenteel wordt er op zondagochtend gezamenlijk gefietst op de ATB, ook is er een aantal fanatiekelingen die op de racefiets blijven rijden. Voor meer informatie over Grupetto, www.grupettomeppel.nl