Nieuw dit jaar op de kalender een paar verenigingsritten. Als eerste is dit 9 april waar we afreizen naar Ibbenbühren in Duitsland. Dit klinkt ver maar het is maar 1,5 uur rijden. Vorig jaar hebben een aantal leden daar een fantastische dag beleefd. De OWC organiseert voor de 34e keer de Teutoburgerwaldtocht.

Omgeving

De teutoburgerwaldtocht is een prachtige tocht en voert je dwars door het Teutoburgerwald met zijn schitterende vergezichten, glooiende wegen, vakwerkhuizen en prachtige stadjes als Tecklenburg en Bad Iburg. Verkeersluwe omgeving is even fraai als die van het Limburgse landschap. Door het geaccidenteerde terrein is de Teutoburgerwaldtocht een echte kuitenbijter. Deze uitgepijlde tocht met de nodige beklimmingen gaat over goed begaanbare wegen. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de tocht zo goed en veilig mogelijk verloopt.

Info over de tocht

Er is een lange (115 km) en een korte (90 km) versie. Starttijd is tussen 8.00 en 9.00 uur voor de 115 km en tussen 8.00 en 9.30 uur voor de 90 km. Voorinschrijvers met NTFU lidmaatschap betalen € 4,00 en dit is mogelijk tot donderdag 6 april. Op de dag zelf kun je dan zonder wachttijd aan de tocht beginnen.

We vertrekken om 7.00 uur vanaf kantine Meko ’74, Sportpark Koedijkslanden 14 Meppel. We verwachten dan rond 8.30 uur aan te komen in Ibbenbühren.

Opgave

Graag willen wij weten wie er mee gaan. Geef je op bij info@grupettomeppel.nl. Bij opgave ook graag vermelden welke afstand je wilt fietsen en of je in het bezit bent van een auto en hoeveel mensen, inclusief fietsen, je mee kunt nemen.