Grupetto Techniek- & Opstarttraining

Aan het begin van het nieuwe fietsseizoen nodigen wij mensen die lid willen worden, of in de afgelopen tijd al lid zijn geworden uit om aan de basistraining mee te doen. Ook minder ervaren leden die al langer lid zijn en het fietsen weer willen opstarten zijn natuurlijk welkom.

Deze trainingen zijn bedoeld om te leren fietsen in de groep en om meer vaardigheid en vertrouwen in de beheersing van je racefiets te krijgen. Er zal onder andere aandacht worden besteed aan fietsbeheersing, bocht- en remtechnieken.

Opstarttraining – Meer info volgt

Techniektraining – In 4 weken van fietser naar wielrenner:
Wil je vloeiend door de bocht en moeiteloos in de groep kunnen rijden?
Schakelen zonder gekraak en de fiets het werk laten doen.
Of ben je een stoemper en is fietsen met een hoge cadans geen doen?
Kom dan naar de 4 trainingen van Grupetto.
Professioneel wielrentrainer en bikefitter Harmen Scholtalbers van de Wielrenschool helpt jou in 4 weken enorme stappen te maken.
 
Na deze training fiets je gegarandeerd makkelijker, veiliger en sneller. 
We maken ons niet druk om de “gemiddelde snelheid”en de afstand. Dus fiets je nog niet zo lang en snel dan kun je ook mee. Door gave, andere en steeds moeilijkere oefeningen is het voor iedereen leuk.
Dus na 4 weken rij je makkelijk in een groep. Ben jij degene die strak door de bocht rijdt en zijn 95 omwentelingen een eitje. En even echt hard fietsen is een peloton is leuk geworden ;-) En grote kans dat je fietspijntjes, die er helemaal niet bij horen, opgelost zijn.
 
De training duurt 4 avonden en start op dinsdag 28 maart. De laatste training is dinsdag 18 april.  De start is om 18.30u bij CivitaS aan de Zomerdijk 5C.

Wil je hieraan deelnemen? Geef je dan op via
toercommissie@grupettomeppel.nl