Sinds onze oprichting in 2011 worden wij gesteund door meerdere trouwe shirtsponsoren. Per 1 januari 2021 gaat een nieuwe sponsorperiode in. Wij zijn blij dat we de komende jaren weer de steun krijgen van onze shirtsponsoren. En wij zijn er trots op dat de meeste sponsoren leden van FTC Grupetto Meppel zijn. 
 
Afscheid
Wij nemen afscheid van onze huidige hoofdsponsor Vitters Shipyard en @7T9 Werving & Selectie, Autotaalglas, Interstage en Bureau Zorgmarketing. Namens het bestuur en alle leden van FTC Grupetto Meppel danken wij hen voor de samenwerking en goede ondersteuning in de afgelopen jaren.
 
Nieuwe sponsoren
Wij verwelkomen vijf nieuwe sponsoren: Sport- en gezondheidscentrum CivitaS, Grandcafé De Wheem, FIZZ Digital Agency, Mijn Marketing Bureau (MMB) en Duidelijk Sas

En zeven sponsoren zetten het sponsorschap voort. Dit zijn: Kenneth Smit, HIAB, Installatiebedrijf H. Troost, Bewegink, EP Meppel, Interwijs en Warx personeelsdiensten
 
Nieuwe hoofdsponsor
Met trots presenteren wij het nieuwe Sport- en gezondheidscentrum Civitas als onze nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie jaar. 
 
Al deze sponsoren zijn met ingang van volgend seizoen zichtbaar op onze nieuwe kleding.