Net als vorig winterseizoen hebben we met Grupetto een afspraak kunnen maken over het tijdelijke lidmaatschap van Achmea Health center Meppel in de herfst- en winterperiode.
Met deze afspraak biedt Achmea Health center Meppel onze leden een extra mogelijkheid om te blijven trainen buiten het wegseizoen!
 
De afspraak houdt in:
– Lidmaatschap van 1 oktober tot en met 31 maart voor onbeperkt fitness, individuele- en groepslessen (waaronder uiteraard ook de RPM lessen vallen),
– Medische screening door het Para medisch centrum Meppel (zelfde locatie),
– Een persoonlijk krachtprogramma waarbij gekeken wordt naar de individuele behoeftes van de fietsende Grupetto leden, met vooral aandacht aan de "core-training? (buik, rug, romp) en periodisering om weer superfit aan het buitenseizoen te kunnen beginnen,
– Een welkomstgeschenk,
– Kosten: € 30,- per maand, geen inschrijfkosten.
Je kan je aanmelden voor het lidmaatschap bij Achmea Health center Meppel op vertoon van je lidmaatschapskaart van Grupetto. Het lidmaatschap eindigt automatisch na 31 maart.
Indien je lid wilt blijven dan betaal je buiten de genoemde periode het normale lidmaatschapstarief van Achmea Health center.