De nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis is ook dit jaar goed bezocht. Het clubhuis wordt steeds meer eigen, vooral ook door de mooie fotocollages die door Kees Veelo zijn geregeld en opgehangen en deze bijeenkomst voor het eerst konden worden bekeken. Na de inmiddels gebruikelijke speech van de voorzitter en de bubbels om samen op het nieuwe jaar te drinken, zijn er een paar tipjes van de sluier opgelicht van het programma voor het komende clubjaar. 
 

Tip van de sluier: kalender 2019

Dit jaar zal er weer een clubweekend worden georganiseerd. Meer hierover in deze nieuwsbrief. In een Power Point presentatie nam Henk ons alvast mee naar de Voerstreek. Voor de ALV hebben we dit jaar een hele leuke spreker: Martijn Sargentini. Meer daarover in de nieuwsbrief bij aankondiging van de ALV op 28 februari a.s. Ook daar hebben we trouwens een verrassing!
 

Clubkleding

Tot slot heeft Joost de nieuwe kleding van Bioracer laten zien. De contacten met AGU zijn dermate slecht bevallen dat we meteen actie hebben ondernomen en afspraken hebben gemaakt met een nieuwe kleding sponsor. De kleding was aanwezig op de pop.
 
De bijeenkomst was erg gezellig en een goed begin van een ongetwijfeld mooi fietsjaar. De foto’s zijn gemaakt door Kees Veelo.
 
P1100080 (Medium)