Nieuwe kleding met korting bestellen

Het nieuwe fietsseizoen komt er aan en per 1 januari zijn de nieuwe sponsorcontract ingegaan. Daarom is het nu mogelijk om eenmalig met een fikse korting de nieuwe clubkleding te bestellen. Als jij je oude Grupetto kleding inlevert voor het goede doel krijg je meer korting. Het werkt als volgt:

  • Iedereen krijgt (eenmalig) €10,00 korting voor een nieuw shirt en €10,00 korting voor een nieuwe broek (ongeacht korte of lange mouw/pijp).
  • Deze korting zowel voor een nieuw shirt als voor een nieuwe broek wordt eenmalig verhoogd met €15,00 als je per kledingstuk een oud Grupetto kledingstuk inlevert. Dit hoeft geen broek en shirt te zijn, 2 oude Grupetto shirts inleveren kan bijvoorbeeld ook. De totale korting bedraagt dus maximaal €50,00. Hiermee wordt het mogelijk om een broek en shirt samen voor nog geen €45,- aan te schaffen!Kleding is van 9 t/m 25 februari te bestellen via Grupetto webshop. Het wachtwoord om in de shop te komen kun je opvragen via kledingcommissie@grupettomeppel.nl. We verwachten dat de kleding eind april/1e week van mei geleverd zal worden. Let verder op het volgende:
  • De korting op kleding is per lid, dus willen meerdere gezinsleden kleding bestellen? Plaats dan per lid een losse bestelling.
  • ZAES is per 1 januari 2018 samen gegaan met AGU. De kwaliteit van de kleding verandert hierdoor niet, maar wel zal het AGU-logo op de kleding komen te staan.Voor de oude Grupettokleding hebben we een goede bestemming gevonden. Hier zal tijdens de ALV meer over verteld worden. Meer oude kleding inleveren kan dan ook altijd!