Op zondag 10 mei organiseren Grupetto en DonderdagMeppeldag voor de derde keer de fietstocht tussen Amsterdam en Meppel. Net als vorig jaar gaan we gaan met de bus naar de Jordaan, de fietsen in de vrachtwagen, en starten in hartje Amsterdam! We komen aan het einde van de zondagmiddag aan in Meppel en hopen op een zelfde grootse ontvangst bij Herberg Het Plein als in 2014. Alle informatie over de tocht kan je hier lezen.

Algemene informatie

Het idee om een fietstocht te organiseren van Meppel naar de Jordaan in Amsterdam is geboren in Herberg Het Plein in de periode dat de sponsoren voor de Donderdag Meppeldagen de knip op de portemonnee zetten. Om een gebaar van ondersteuning te maken heeft Grupetto aangeboden een sponsortocht te organiseren voor de Donderdag Meppeldagen. Zo is de MeppelMokumTour ontstaan. Het evenement wordt steeds bekender en populairder, zondag 10 mei zal alweer de derde versie van deze tocht worden verreden!

Sponsoring/kosten

Net als vorig jaar wordt het dit jaar een sponsortocht! Hiervoor hebben we voor 2015 twee doelen bepaald: 50% van de opbrengst gaat, zoals gebruikelijk, naar DonderdagMeppeldag. De andere 50% van het bedrag gaat naar de actie klankenpadvoorjanneke voor de stichting Visio in Echten.

Het streven is om per deelnemer een minimaal sponsorbedrag binnen te halen van € 25,00, daarnaast bedraagt het inschrijfgeld € 25,00 (reis- en verzorgingskosten) .

Het sponsorbedrag van  € 25,00 is verplicht, het zou mooi zijn als je als deelnemer een hoger bedrag meeneemt. Wil je sponsoren vanuit je bedrijf dan kan dat ook, neem daarvoor contact op met Jack Jobing (telefoon 0623501901).

Om mee te kunnen doen hebben we een aantal criteria bepaald, dat zijn:

  • Het maximum aantal deelnemers is 100
  • Je moet in staat zijn om een snelheid van 28 km/u te fietsen in een groep gedurende 140 km
  • Je rijdt de tocht op een racefiets
  • Je bent verplicht om een helm te dragen
  • Je hebt ervaring met het rijden in een groep
  • Het materiaal (de fiets) moet goed in orde zijn! Neem extra binnenbanden mee en één of enkele patronen voor het vullen van de banden.
  • Je bent lid van een fietsvereniging of van de NTFU en je bent verzekerd.

Inschrijven

Als je mee wilt doen meld je je aan door een mail te sturen naar info@grupettomeppel.nl onder vermelding van je naam, adres, geboortedatum, geslacht, je mobiele telefoonnummer en “inschrijving MeppelMokumTour”. Je inschrijfgeld en minimale sponsorgeld, totaal € 50,00 kan je overmaken op het bankrekeningnummer NL32RABO0129789941 van FTC Grupetto onder vermelding van je naam en “inschrijving MeppelMokumtour”. Zodra dit bedrag is overgemaakt is je aanmelding definitief.