Helaas houdt het Corona virus onze samenleving nog steeds in de grip en het lijkt erop dat we er voorlopig nog niet van af zijn. Daarom worden alle clubactiviteiten (MTB workshops en de zondagse trainingsritten) die gepland zijn tot nader order op te schorten. Mocht daar verandering in komen dan zullen we dat uiteraard tijdig communiceren. 

De NFTU adviseert de clubs om de leden te informeren dat er niet in groepsverband groter dan 4 personen mag worden gefietst. Daarnaast blijft het advies de RIVM-richtlijnen te volgen: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, houd 1,5 meter ( twee armlengtes ) afstand van elkaar, dus ook op de fiets!! Gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen.

Stapsgewijs vindt er een versoepeling van de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus plaats. We kunnen en mogen gelukkig steeds wat meer.

Voorlopig zullen we nog geen trainingen en groepsritten organiseren. De NTFU adviseert om met niet meer dan 4 personen in een groep te fietsen en 1,5 meter afstand van elkaar en anderen te houden. Beter is natuurlijk alleen te fietsen, met je huisgeno(o)t(e) of je vaste trainingsmaatje.

Daarnaast blijft het advies de RIVM-richtlijnen te volgen: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog en houd (ook op de fiets!) 1,5 meter ( twee armlengtes ) afstand van elkaar. Gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen. En uiteraard: blijf thuis als je verkoudheidsverschijnselen hebt.

We blijven de ontwikkelingen in de gaten houden. Op de website van de NTFU kun je de uitgebreide informatie ook zelf teruglezen,

Tot slot willen we al onze leden complimenteren. We krijgen weleens opmerkingen te horen over groepen fietsers die de regels niet goed zouden naleven. Bij navraag blijkt dat er nooit Grupetto fietsers bij betrokken zijn. Als bestuur zijn we blij dat dit zo door jullie zo goed is opgepakt.

Beste leden,

Het Corona virus houdt onze samenleving nog steeds in de grip en het lijkt erop dat we er voorlopig nog niet van af zijn.

Vandaar ook dat het bestuur heeft besloten om alle clubactiviteiten die gepland zijn tot 1 juni tot nader order op te schorten. Mocht daar verandering in komen dan zullen we dat uiteraard tijdig communiceren.

Daarnaast is in goed overleg met de de Classico commissie besloten om de Warx Classico Grupetto, gepland op 14 juni, niet door te laten gaan. Spijtig, maar het we hebben daarin helaas geen andere keus in verband met alle onzekerheden rondom het virus.

De NFTU adviseert de clubs om de leden te informeren dat er niet in groepsverband groter dan 2 personen mag worden gefietst. Daarnaast blijft het advies de RIVM-richtlijnen te volgen: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, houd 1,5 meter ( twee armlengtes ) afstand van elkaar, dus ook op de fiets!! Gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen.

We wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijden en blijf vooral gezond!

Bestuur FTC Grupetto.

– – –

15-03
De openingsrit die voor zondag 5 april gepland staat gaat niet door ivm de aangescherpte maatregelen van vandaag. 
De basistraining wordt tot nader order uitgesteld. De 1e staat gepland op 2 april, deze gaat dus niet door. 

– – –

13-03
Beste Leden , vanuit de NTFU wordt het advies gegeven alle activiteiten tot 31 maart te schorsen i.v.m. het corona virus. Als bestuur nemen we dit advies unaniem over. Alle leden hebben natuurlijk de keuze om gezamenlijk te fietsen, maar er worden geen WK’s ingepland.