Voordelig sporten bij Fitland

fitland logoOok in het winterseizoen 2018-2019 is er een samenwerking met Fitland Meppel en wordt Grupetto leden weer de mogelijkheid geboden om tegen een aantrekkelijk tarief te gaan sporten.

Fitland Meppel is een mooie en uitgebreide sportschool. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar en het aanbod op het gebied van trainingsfaciliteiten is zeer divers. Bij Fitland Meppel staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit!

Velen hebben reeds kennis gemaakt met het aanbod van Fitland en volgen o.a. de RPM-lessen. We blijven immers fietsers. Daarnaast mogen de leden van Grupetto onbeperkt gebruik maken van het aanbod. Er is de mogelijkheid om op verschillende manieren ook de andere spiergroepen wat aan te sterken en er kan daarvoor een trainingsprogramma op maat gemaakt worden. 

Uiteraard is er dit jaar voor alle leden van Grupetto weer een speciale aanbieding. Het “winter lidmaatschap” bij Fitland kost je per maand € 30,00. Dit lidmaatschap loopt van 1 oktober 2018 tot 1 april 2019. Aanmelden kan bij de balie van Fitland, adres Industrieweg 11a te Meppel. Bij inschrijving dien je aan te tonen dat je lid bent van FTC Grupetto door je NTFU pas te tonen.

Zie ook de website van Fitland Meppel. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar toercommissie@grupettomeppel.nl

Veel sportplezier bij Fitland!