Voordelig sporten bij CivitaS

In het winterseizoen 2019-2020 is er een samenwerking met CivitaS om tegen een aantrekkelijk tarief te gaan sporten voor Grupetto leden.

CivitaS is een mooie en uitgebreide sportschool. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar en het aanbod op het gebied van trainingsfaciliteiten is zeer divers. Bij CivitaS staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit!

Velen hebben reeds kennis gemaakt met het aanbod van CivitS en volgen o.a. de RPM-lessen. We blijven immers fietsers. Daarnaast mogen de leden van Grupetto onbeperkt gebruik maken van het aanbod. Er is de mogelijkheid om op verschillende manieren ook de andere spiergroepen wat aan te sterken en er kan daarvoor een trainingsprogramma op maat gemaakt worden. 

Uiteraard is er dit jaar voor alle leden van Grupetto weer een speciale aanbieding. Het “winter lidmaatschap” bij CivitaS kost je per maand € 35,00. Dit lidmaatschap loopt van 1 november 2019 tot 1 april 20120. Vanuit Grupetto ondersteunen wij het aanbod van CivitaS, door een extra korting vanuit de clubkas te betalen van € 2,00 per lid per maand. Hierdoor bedragen de maandelijkste kosten  € 33,00.

Hoe werkt het?

Neem je NTFU-pas, zodat je aan kunt tonen dat je lid bent van Grupetto. Wil je de extra korting van € 2,00 ontvangen:

  1. geef aan bij CivitasS dat je extra korting wilt én,
  2. stuur een e-mail bericht naar info@grupettomeppel.nl.

Veel sportplezier bij CivitaS!