Na 2 jaar Malmedy zijn we vorig jaar met een grote groep naar Winterberg geweest. Omdat we de “traditie” willen voortzetten om telkens 2 jaar naar hetzelfde adres te gaan is er besloten om dit jaar weer naar Winterberg te gaan. De bedoeling is om vooral een gezellig en sportief weekend met z’n allen te hebben. Ook dit jaar kunnen liefhebber ook weer hun ATB meenemen. In de omgeving zijn diverse tracks en kan fantastisch gefietst worden. Sportief gezien wordt er met iedereen rekening gehouden. Er zijn routes op verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn/haar niveau lekker kan fietsen.

Der Brabander

We overnachten in Der Brabander in Winterberg. Je verblijft in een 3-kamer appartement voor 4 personen. Deze appartementen hebben een woonkamer, 2 slaapkamers, balkon, keuken en een badkamer.

Programma:

Vrijdag 19 mei
Vertrek vanuit Meppel, kantine Meko ’74. We proberen het zo te plannen dat we tegelijk kunnen vertrekken in de ochtend zodat er ’s middags een korte rit kan worden gefietst. ’s Avonds staat een gezamenlijk diner gepland.

Zaterdag 20 mei:
Gezamenlijk ontbijt en een lange rit op de fiets, voor alle groepen een zelfde afstand. Tussen de middag lunchen we onderweg. Na de rit relaxen en ’s avonds eten we gezamenlijk. 

Zondag 21 mei:
Gezamenlijk ontbijt en nog een ritje fietsen. Ook hier weer in groepen met een afstand passend bij de groep. Daarna vertrek richting Meppel

Kosten

De kosten zijn € 137,25 per persoon. Dit is inclusief verblijf van 2 nachten, ontbijt, diner en toeristenbelasting. Voor de drankjes (en andere versnaperingen) geldt dat dit voor eigen rekening is. In Der Brabander krijg je een “key” waarop alle zaken die je zelf moet betalen op geboekt wordt. Aan het einde van het weekend reken je dit af bij de balie.

Uiterste aanmelddatum is Woensdag 3 april