Geen Classico, maar wel een Klassieker.

Dit jaar wordt de Classico niet gereden, maar organiseert Grupetto wel veel andere ritten zoals de maandritten. En er komt er nog één bij, de Classico Mokum-Meppel.  Een tocht om nu al naar uit te kijken!
   
Zondag 17 september vertrekken we op tijd (rond 07.30 uur) vanaf Civitas per bus naar Amsterdam. Na onderweg nog even koffie met gebak te hebben gehad, komen we in de loop van de ochtend aan in Amsterdam. Daar pakken we de fiets op en fietsen we via een mooie route van ± 140 km terug naar Meppel. We verwachten dat er veel Grupetti aan de fietstocht mee doen, zodat we ook groepen kunnen maken die in verschillende tempo’s de rit gaan rijden en fijn wordt voor iedereen om deel te nemen. En natuurlijk zorgen we onderweg nog voor eten en drinken en is er ook een volgauto.

Doordat de vereniging een flinke financiële bijdrage bestemd heeft voor deze activiteit, kost het de deelnemers slechts  € 25,-.  Voor dit bedrag brengen we je per bus naar Amsterdam, worden de fietsen veilig meegebracht, is er koffie met gebak, een volgauto en eten en drinken onderweg. En ….hebben we een mooie, gezellige fietstocht!

Al enthousiast geworden? Meld je dan voor 1 juli aan via email: classico@grupettomeppel.nl
Wees er snel bij, want vol = vol. We kunnen maximaal 42 personen mee laten gaan incl. fiets.
 
De Classico-commissie.