Net als afgelopen jaren sluiten we het zomerseizoen af met een afsluitingsrit voor alle leden van Grupetto. Deze zal plaatsvinden op zondag 28 september, we starten om 10.00 uur vanaf Renell Bikes. Uiteraard sluiten we deze rit weer feestelijk af, deze keer met een heerlijke uitgebreide lunch!

We maken een mooie tocht van 55-60 km die door de Toercommissie wordt uitgezet en houden een snelheid aan die voor iedereen is te volgen.  Het streven is om uiterlijk 12.30 uur terug te zijn bij Renell Bikes. We rijden in groepen van 12 personen (gemixt niveau) met een wegkapitein.

Als je mee wilt doen kan je je opgeven via het emailadres: toercommissie@grupettomeppel.nl . Ook als je niet op de fiets komt maar wel de gezelligheid van de lunch wilt meemaken kan je uiteraard  komen. Ook dan dien je je op te geven, zet er dan s.v.p. even bij dat je niet meefietst.  De uiterlijke datum voor opgave is 23 september. We vragen jullie een eigen bijdrage van € 4,00 per persoon om een deel van de kosten te dekken, we zorgen uiteraard voor meer dan voldoende eten en drinken.

Vorig jaar hadden we met meer dan 60 deelnemers een geweldige afsluiting, dat willen we dit jaar zeker overtref