Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Doe mee met de alternatieve Classico Grupetto en meld je aan.

Binnen de huidige maatregelen een ‘normale’ Classico Grupetto organiseren zit er dit jaar helaas niet in. Maar toch organiseren we graag iets voor onze leden. 
Daarom heeft de Classico Grupetto commissie een alternatie ‘Ride-in-a-box’ uitvoering bedacht. Je krijgt een volle box me een lekkere en nuttige inhoud. Tijdens de tocht heb je er plezier van maar ook daarna. De box kun je zaterdagochtend 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur via een Drive-Thru ophalen bij onze nieuwe startlocatie Civitas, Zomerdijk 5c Meppel. 

Drie routes

Er zijn 3 GPX-routes gemaakt. Twee routes met een lengte van ca. 60 en 100 km zijn geschikt om te rijden met de racefiets. Ook is er een route van ca. 90 km die geschikt is voor de gravelbik of mountainbike (het is overigens niet verplicht om je exact aan de routes te houden).

Fotowedstrijd

Langs de routes staan verschillende ‘oriëntatiepunten’ waaraan een wedstrijd(je) is verbonden. De meesten in de vorm van kerktorens. Maak een selfie (natuurlijk in Grupetto wielerkleding) met de oriëntatiepunten op de achtergrond. De 3 meest originele foto’s worden door een ‘deskundige’  jury beloond met een prijs. Mail je foto naar classico@grupettomeppel.nl.

Alternatieve Classico

Meld je aan vóór 25 mei

De route(s) kun je rijden in de periode van 13 t/m 20 juni, dus mocht het op de eerste dag slecht weer zijn, dan kun je ook op een andere dag van start gaan. Om deel te nemen is opgave vooraf voor 25 mei noodzakelijk. Meld je aan via deze link (alleen voor leden).

De kosten voor deelname is 5 euro per persoon (inclusief de goed gevulde box). Maak dit tegelijk over met je inschrijving op rekeningnummer: NL32RABO0129789941 t.n.v. Fiets Toer Club Grupetto onder vermelding van je naam en “Ride-in-a-box”. 

De gpx-bestanden met de routes krijg je na je inschrijving. 

Alvast veel fietsplezier gewenst!